Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/14/dolinski-shkoljari-vidvidali-mini-pekarnju.htm
новини, 14 червня 2018

Долинські школярі відвідали міні-пекарню

         


Днями учні та педагогічні працівники КЗ «Долинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Долинської районної ради» за сприяння Долинської районної філії Кіровоградського  обласного центру зайнятості  відвідали міні-пекарню.


Цікаву і змістовну екскурсію провела старший пекар виробництва Наталія Кошаренко. Вона познайомила учнів з надзвичайно сумлінними працівниками хлібопекарні, а також розповіла про їх дійсно тяжку та копітку працю.


За словами школярів, екскурсія була дуже цікавою, адже хлопці та дівчата спостерігали за новітніми процесами випікання різних сортів хлібобулочних виробів від початку процесу: від замішування тіста до його випікання. Учні дивувалися швидкості руху рук пекарів, роботи сучасного енергозберігаючого обладнання, що дозволяє не лише випікати якісну продукцію, а й робити її значно дешевшими за рахунок меншого споживання газу й електроенергії.


Школярі з перших вуст  дізналися про професії, затребувані на цьому виробництві, зокрема пекарі, технологи харчової промисловості, лаборанти та їхні функціональні обов’язки, а також навчальні заклади області, що готують таких фахівців.


По закінченню професіографічної екскурсії всі учні мали змогу скуштувати солодкі й запашні булочки. Тож цей захід для всіх учнів був не лише цікавим та пізнавальним, а й смачним!


Вчителі та учні подякували господарям міні-пекарні та спеціалістам районної філії обласного центру зайнятості за проведену професіографічну екскурсію, адже вона була корисною, особливо для тих, хто вже обрав професію в даній сфері або вагався стосовно свого вибору. Діти впевнилися, щоб стати справжнім професіоналом, одного хисту для обраної професії замало, необхідно мати необхідні знання, бути старанним та наполегливим у досягненні своєї мети. І лише тоді професія стане справою життя.


1175Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: