Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/13/na-kirovogradschini-prodovzhuetsja-remont-derzhavnoi-dorogi-znam-janka-lugansk-izvarine-foto-.htm
новини, 13 червня 2018

На Кіровоградщині продовжується ремонт державної дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине (ФОТО)


На замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області продовжується ремонт державної дороги М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине.


9 червня, фірма-підрядник «Ростдорстрой» розпочала влаштування верхнього шару покриття – щебенево-мастикового асфальтобетону фракції 20 (ЩМА-20) - повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області.


На разі ремонт даної дороги триває на кількох відрізках одразу, втім на ділянці км 61-66 вже майже його закінчили. Протягом робочого дня влаштували 2600 погонних метрів ЩМА по одній стороні. План на завтра – не менше.


Нагадаємо, відповідно до проекту, в рамках поточного середнього ремонту підрядники укріпили основу шляхом її регенерації методом холодного ресайклінгу, далі влаштували вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону і зараз влаштовують верхній 5-самнтиметровий шар. Далі – розмітка, укріплення узбіч та встановлення знаків.


Фінансується ремонт за підтримки Укравтодору та Уряду України за рахунок коштів державного бюджету.


Гарантійні зобов’язання підрядника – 10 років без суттєвих ремонтів. Тобто весь цей час саме підрядник повинен дбати про те, аби дорога зберігала свої місціністні характеристики, цілісність та була безпечною для користувачів.




1587Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

василий13 червня 2018 18:38
0
а що робиться на траси кропивницький миколайв
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: