Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/13/deputat-radikal-zabudovuvatime-teritoriju-poblizu-gotelju-kiiv-.htm
новини, 13 червня 2018

Депутат-радикал забудовуватиме територію поблизу готелю «Київ»


#


Депутат міської ради Кропивницького, голова фракції Радикальної Партії Олега Ляшка Рафаел Санасарян виступив замовником нового будівництва яке розпочалось сьогодні ранком поблизу готелю "Київ". Мова йде про вільну ділянку поруч з магазином "Мурай" яку наразі вже обгороджено - повідомляє prozoro.in.ua


Згідно будівельного паспорту на території планується провести реконструкцію нежитлового приміщення, яке зараз використовується під магазини, з добудовою нових торгових площ та надбудовою другого поверху.


 


Повідомлення про початок будівельних робіт Державна архітектурно-будівельна інспекція України внесла до Єдиного реєстру документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт, ще у листопаді 2017 року.


 

За даними Публічної кадастрової карти України земельні ділянки, на яких проводитиметься будівництво, знаходяться в оренді вже згаданого депутата Санасаряна та ПП «Балтимор».


Васником ПП "Балтимор" є Віктор Згама, колишній гендиректор ВАТ «Кіровоградський кар’єр» яке зараз знаходиться в стадії ліквідації, та власник ще десятка підприємств. Відомий Згама й бізнес-зв’язками з Олександром Крившенком, місцевим підприємцем який у 2006 році балотувася до Кіровоградської обласної ради, а у 2015-му до міської ради тоді ще Кіровограда.


Сам Рафаел Санасарян є співвласником ТОВ «Євротехніка-2007» та ПП «АТ-Консалтинг».


2126Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: