Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/13/agrofirma-z-petrivskogo-raionu-scho-postrazhdala-vid-reiderstva-ponovila-svoi-prava.htm
новини, 13 червня 2018

Агрофірма з Петрівського району, що постраждала від рейдерства, поновила свої права


Сьогодні, 13 червня,  керівник СВК агрофірма "Маріампольська" Костянтин Міщанін, у приміщенні головного територіального управління юстиції, взяв участь у прес-конференції, у ході якої розповів про те, що підприємство, яке стало жертвою рейдерства, поновили свої права. 


На початку квітня 2018 року керівництву підприємства повідомили про те, що до фірми прибуло четверо людей, які показали документи, що свідчили про те, що вище згаданої фірми вже не існує. Натомість є ТОВ агрофірма "Маріампольська". 


У свою чергу керівництво звернулося до управління юстиції, першій скарзі було відмовлено, а вже друга - була прийнята. 


«Наразі управління юстиції зробило усе можливе: комісія виявила грубі порушення. Далі усе залежить від правоохоронних органів», - говорить Олег Потьомкін - заступник  начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації - начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.


Наразі тривають слідчі дії. Віктoрії Кундас - держреєстратoру Кірoвoградськoї oбласнoї філії кoмунальнoгo підприємства «Благoустрій Шевченківськoгo райoну» Мін’юст обмежив доступ до держреєстру на рік. Слідство займається і справою нотаріуса, але Кіровоградська області не може брати у цьому участь, тому що документи завірив нотаріус із Київської області. 


«Я дуже вдячний трудовому колективу за те, що у такий складний час ми, не покладаючи рук працювали і вірили у краще. Що стосується результату, то можу сказати, що усі необхідні позови подані, але правоохоронні органи нам не допомагають, справа не рухається, винні поки  не покарані», - говорить керівник СВК агрофірма "Маріампольська" Костянтин Міщанін.


1835Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: