Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/12/v-ustinivtsi-rjatuvalniki-davali-mistsevim-meshkantsjam-korisni-poradi-foto-.htm
новини, 12 червня 2018

В Устинівці рятувальники давали місцевим мешканцям корисні поради (ФОТО)


Протягом усього року фахівці пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області здійснюють профілактичні заходи із населенням. Роз’яснювальна робота – один із методів роботи із громадянами різного віку. Інформативна бесіда віч-на-віч із людиною дозволяє сподіватись, що почуте добре запам’ятається та будуть зроблені відповідні висновки, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, 12 червня мали можливість зрозуміти та міцно засвоїти правила поведінки влітку жителі смт Устинівки.


Рятувальники акцентували увагу громадян на тих моментах, які дозволять бути впевненим у безпеці власного помешкання: звичка вимикати з розеток побутову техніку, перекривати газ та воду, тримати на контролі стан електрогосподарства в будинку чи квартирі, не палити у ліжку та взагалі уникати куріння в приміщеннях, особливо у стані алкогольного сп’яніння, постійно інструктувати дітей щодо правил користування побутовою технікою та заборона пустощів із небезпечними предметами.


Крім того, у теплу пору року особливо на часі проблема із вибухонебезпечними предметами, які, пролежавши у землі з часів Другої світової війни, повсякчас з’являються на вже не раз оброблених садових чи городніх ділянках громадян, біля водойм, кар’єрів тощо. Тому рятувальники нагадали, як діяти у такому випадку.


Крім усної інформації, громадяни отримали від рятувальників листівки застережного змісту щодо правил поведінки в екосистемі, на водоймах та із вибухонебезпечними предметами.


               



966Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: