Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/12/u-kropivnitskomu-predstavili-novogo-kerivnika-natspolitsii-na-kirovogradschini.htm
новини, 12 червня 2018

У Кропивницькому представили нового керівника Нацполіціі на Кіровоградщині


Сьогодні, 12 червня, Голова Нацполіції України Сергій Князєв представив нового начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області - Романа Козьякова. 


Участь у заході взяли працівники Нацполіціі, журналісти, влада області та нардепи. 


«Хочу особисто подякувати Сергію Кондрашенку за його роботу, яка мала хороші результати. Також бажаю успіху у новому очільнику управління нацполіціі в області, бажаю якнайшвидше зорієнтуватися та розпочати свою роботу», - каже голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.


Теперішній очільник нацполіціі в області раніше займав посаду керівника Бориспольского міського відділу внутрішніх справ та перед призначенням у Кіровоградській області - був заступником начальника з громадської безпеки головного управління у Київській області. 


Попередній керівник Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко займав посаду з 20 липня 2015 року. Тепер його переводять у Києв, де він працюватиме радником Голови Національної поліції України.


        

1355Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: