Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/12/ponad-30-bezrobitnih-kropivnitskogo-znaishli-robotu-v-merezhi-budivelnih-magaziniv-zodchii-.htm
новини, 12 червня 2018

Понад 30 безробітних Кропивницького знайшли роботу в мережі будівельних магазинів «Зодчий»


Одним з ключових завдань центру зайнятості є поглиблення співпраці з роботодавцями щодо вирішення актуальних проблем ринку праці. Так, у 2017 році Кіровоградський міськрайонний центр зайнятостірозпочав плідну та тісну співпрацю з мережею будівельних магазинів «Зодчий».


Компаніяє одним з провідних дистриб'юторів керамічної плитки на ринку України. Більше 15 років успішної роботи дозволили підприємству стати надійним бізнес-партнером для своєї мережі дистриб'юторів, встановити надійні партнерські відносини з найбільшими постачальниками продукції з Іспанії, Польщі, Китаю, Білорусі та України, а маючи свою роздрібну мережу–поповнити активи компанії тисячами втілених проектів - повідомляє Яна Шевченко,начальник відділу взаємодії з роботодавцямиКіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Мережа будівельних магазинів «Зодчий» має високий рівень мобільності, професіоналізму і конкурентоспроможності, саме тому пріоритетом роботи даної компанії є індивідуальне ставлення до кожного клієнта та працівника.


Професійно підібрана команда працівників – це гарантіязлагоджена робота, висока продуктивність, результативність та забезпечення кінцевої мети кожного власника компанії – забезпечення прибутковості.


Таким чином, понад 30 безробітних мали змогу підвищити свої знання та уміння у галузі будівельної індустрії шляхом стажування на робочих місцях і в кінцевому результаті знайшли гідну роботу.



975Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: