Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/12/do-chornoliskogo-lisogospu-zavitali-osoblivi-diti.htm
новини, 12 червня 2018

До Чорноліського лісогоспу завітали особливі діти


До Чорноліського лісогосподарського підприємства завітала група дітей-сиріт та дітей з особливими потребами. Це учні Знам’янської школи-інтернату. Вже традиційно декілька років поспіль, на початку літа ці маленькі гості приїздять відпочивати до рекреаційно-торгівельного комплексу «Лісовичок» - повідомляє ДП "Чорноліське лісове господарство".


Лісівники завжди радо зустрічають цих дітлахів, оскільки вони є активними учасниками життя підприємства. На уроках трудового навчання вони майструють шпаківні і вивішують їх у лісових масивах підприємства, садять ліс на акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».


 Дітям провели цікаву екскурсію підприємством, показали ремонтно-транспортний цех, тепличне господарство та базовий розсадник Богданівського лісництва. З захватом дітлашня каталась на квадрациклах та спостерігала за роботою квадракоптера, який обстежував лісові насадження на випадок виявлення лісової пожежі.



1303Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: