Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/11/z-pochatku-roku-platniki-otrimali-maizhe-70-tisjach-administrativnih-poslug.htm
новини, 11 червня 2018

З початку року платники отримали майже 70 тисяч адміністративних послуг


Протягом січня-травня цього року до Центрів обслуговування платників органів фіскальної служби у Кіровоградській області звернулося 232542 суб’єктів господарювання та громадян щодо отримання адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг. З них надано                                       66158 адміністративних послуг, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Серед адміністративних найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; видачі відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків; надання витягу з реєстру платників єдиного податку; реєстрації книг обліку розрахункових операцій; видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію); видача/анулювання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами тощо.


Щоденно органами ДФС у Кіровоградській області опрацьовується понад 3,5 тисячі звернень стосовно отримання адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг, подання звітності тощо.


На офіційному веб-сайті Державної фіскальної служби України (http://sfs.gov.ua/) наявна інформація про перелік адміністративних послуг, а також є інформаційні картки адміністративних послуг та зразки заяв. Також на сайті є розділ „Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс”, що дозволяє отримати будь-яку запитувану інформацію.


Вся актуальна інформація та перелік адміністративних послуг (інформаційні і технологічні картки, бланки заяв та зразки їх заповнення) розміщується у кожному центрі обслуговування платників органів ДФС у Кіровоградській області.



711Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: