Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/11/vidnedavna-meshkantsi-kirovogradschini-mozhut-znaiti-robotu-ne-vihodjachi-z-domu.htm
новини, 11 червня 2018

Віднедавна мешканці Кіровоградщини можуть знайти роботу не виходячи з дому


Якщо Ви виявили бажання знайти роботу не виходячи з дому - скористайтесь Інтернет-ресурсами державної служби зайнятості!


З початку цього року запрацював новий Інтернет-ресурс Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості», повідомляє Обласний центр зайнятості.


Основні переваги нового сайту – зручний та швидкий пошук вакансій та резюме по всій Україні, електронні кабінети для клієнтів служби зайнятості, розширення можливостей самообслуговування громадян шляхом доступу до «Електронної черги», аналітична та статистична інформація про ринок праці. Є можливість пройти профорієнтаційне тестування для визначення своїх здібностей до того чи іншого виду професійної діяльності. А також, доступність до ресурсу не лише з комп'ютера, а й з мобільного телефону.


Для того, аби переглянути актуальні вакансії, що внесені до єдиної інформаційно-аналітичної системи Державної служби зайнятості, необхідно зайти на зазначений сайт за посиланням.


Перед Вами відкриється головна сторінка сайту, де необхідно натиснути розділ «Шукаю роботу».


Після натискання розділу «Шукаю роботу» відбудеться перехід на іншу сторінку інтернет-ресурсу.


У меню «Я шукаю» Вам необхідно заповнити відповідні поля та натиснути на кнопку «Шукати». 


Після натискання кнопки «Шукати» Ви зможете переглянути внесені до  єдиної інформаційно-аналітичної системи Державної служби зайнятості вакансії за запитуваною професією. 


Крім того, повідомляємо Вам, що на регіональній веб-сторінці Інтернет-ресурсу Державної служби зайнятості (http://kid.dcz.gov.ua/)  у розділі головного меню «Громадянам», рубриці «Професійна орієнтація», підрубриці «Актуальні професії»  щотижня публікується перелік актуальних вакансій, а також вакансій з наданням житла. 



1348Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: