Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/11/u-kropivnitskii-na-sluzhbu-do-rjatuvalnikiv-pribuli-vipuskniki-vidomchih-navchalnih-zakladiv.htm
новини, 11 червня 2018

У Кропивницький на службу до рятувальників прибули випускники відомчих навчальних закладів


11 червня до Управління ДСНС України у Кіровоградській області прибули випускники відомчих навчальних закладів для подальшого розподілу до місць проходження служби у пожежно-рятувальних підрозділах м. Кропивницького та районів області - повідомляє Прес-служба У ДСНС У в Кіровоградській області.


Під час настановчої наради начальник обласного Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк звернувся до молодих фахівців із словом привітання та підтримки і зазначив, що випускники – майбутнє служби і на них покладаються великі надії, тож у перший рік варто добре зарекомендувати себе. Слід постійно вчитись у досвідчених колег, не нехтувати можливістю звертатися за порадою та допомогою до наставників. «Пам’ятайте, що ви – частина великого колективу Служби порятунку. Тримайте честь Служби на висоті!» – завершив Віталій Миронюк.


Всього у нинішньому році пожежно-рятувальна служба Кіровоградщини поповниться 12 молодими фахівцями, у тому числі: 5 – з Національного університету цивільного захисту та 7 – з Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.


       

1324Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: