Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/11/rjatuvalniki-proveli-individualni-besidi-z-oleksandriitsjami-pro-pozhezhnu-bezpeku.htm
новини, 11 червня 2018

Рятувальники провели індивідуальні бесіди з олександрійцями про пожежну безпеку


11 червня відбулось чергове профілактичне відпрацювання житлового сектора м. Олександрія. Працівники Олександрійського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області зупиняли перехожих на різних вулицях міста та проводили коротку інформативну бесіду на тему правил безпеки в літній період - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Зазвичай під час таких відпрацювань рятувальники намагаються охопити увагою людей різного віку та соціальних груп: працюючі громадяни, пенсіонери, учнівська молодь та діти. Головна мета індивідуальних бесід – нагадати кожному прості, але важливі обов’язки людини, що стосуються особистої безпеки, збереження майна та навколишнього природного середовища. Крім того, рятувальники роздають застережні листівки, читання яких допоможе краще зафіксувати в пам’яті актуальну інформацію.


Тези розмов із людьми: дотримання протипожежних вимог під час користування електричними приладами, контроль за справністю та оптимальним навантаженням електромережі, навчання дітей правилам поведінки під час різних побутових ситуацій та дії при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.


             

1053Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: