Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/11/fk-sapsan-zdobuv-peremogu-u-vseukrainskih-zonalnih-zmagannjah-z-futbolu-shkirjanii-m-jach-kubok-coca-cola-.htm
новини, 11 червня 2018

ФК «Сапсан» здобув перемогу у Всеукраїнських зональних змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola»!


У когось розпочалися літні канікули, а хтось продовжує наполегливо тренуватися та досягати нових вершин. Вихованці футбольного клубу «Сапсан» здобули ще одну перемогу. Цього разу у Всеукраїнських зональних змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» 2017-2018, що відбулися вчора, 10 червня, на стадіоні АРЗ у Кропивницькому. 


Футбольний клуб «Сапсан» зіграв з командами Черкаської та Миколаївської областей. Не дивлячись на спекотний день, всі команди грали впевнено та енергійно. А перемога дісталася найсильнішим.   


Фінальні ж змагання відбудуться 28-30 серпня в Новій Каховці, Херсонської області. ФК «Сапсан», який тренує Вадим Бондарь, має час для відпочинку та інтенсивних тренувань, аби як слід підготуватися до вирішальних матчів.


Нагадаємо, що ФК «Сапсан» вже багато років підтримує холдинг ВК «Технополь». Тож кожна нова перемога дає привід щоразу пишатися юними вихованцями. Бажаємо перемоги у фіналі!     


              


1528Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: