Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/01/batki-7-richnogo-svitlovodskogo-hlopchika-shukajut-ljudei-jaki-vrjatuvali-ihnogo-sina-video-.htm
новини, 1 червня 2018

Батьки 7-річного світловодського хлопчика шукають людей, які врятували їхнього сина (ВІДЕО)



7-річного Назарчика Стеблини зі Світловодська шукають людей, які врятували їхнього сина: дівчину, яка покликала на допомогу, коли побачила дитину у воді, і чоловіка, який пірнув, а потім повернув хлопчика до життя. Постраждалий хлопчик сам свідомий того, що якби не випадкові рятівники, його б не було серед живих, ідеться в сюжеті ТСН.


Усе сталося серед білого дня: Назара, який цього року закінчує перший клас, уперше випустили гуляти в двір самого. Хлопчик із сусіднього дому запропонував разом збігати на Дніпро, який протікає неподалік. Діти стояли на плитах і кидали камінці у воду, коли на слизькій поверхні Назар упав у воду під час шторму. "Послизнувся, потім мене хвилею змило, почав втрачати рівновагу і потопати", - розповів урятований хлопчик. Докладніше у сюжеті кореспондентів Каналу 1+1 Олени Шворак та Романа Круніча


У цей час на березі нікого з дорослих не було, а повз проходила лише дівчина із собакою.  "Вона його спитала: чого ти тут стоїш без батьків, без нічого. А він показує, що там Назар внизу вже у воді. Ну, вона кинулася шукати когось на допомогу, знайшла цього хлопця, покликала. Він його витягнув, почав реанімувати, відкачувати, виплеснулася ця вода і він вже заплакав тоді", - розповіла про ситуацію мама постраждалого Ірина Стеблина. 


Рятівник потрапив на кадри відеозапису, він загорнув хлопчика в теплі речі, передав лікарям швидкої допомоги і пішов. Дитина дві доби пролежала в реанімації, а коли небезпека минула, батьки кинулися шукати рятівника і дівчину, яка погукала на допомогу, аби подякувати їм. Однак обхід будинків неподалік результату не дав. Батьки вирішили не здаватися і продовжити пошуки. "Дуже велике дякую, що поряд опинилися люди, які врятували нам дитину. Слів немає", - зізнається мама Назара. 



2863Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: