Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/25/u-dvoh-oleksandriiskih-shkolah-vstanovili-kameri-videosposterezhennja.htm
новини, 25 травня 2018

У двох олександрійських школах встановили камери відеоспостереження


В олександрійських школах встановили камери відеоспостереження


Після встановлення камер відеоспостереження у громадських місцях Олександрії, відеонагляд почали впроваджувати і в місцевих школах. Камери вже встановили у двох навчальних закладах.


Відповідну інформацію повідомила прес-служба Олександрійської міської ради сьогодні, 25 травня - інформують "Олександрійські новини".


Відеокамери вже працюють у школі №9 та школі №17. 32 камери відеонагляду встановили по периметру шкіл та всередині - у холах і коридорах. За картинкою з камер цілодобово спостерігають чергові шкіл, а з вересня до цієї роботи хочуть залучити працівників муніципальної поліції.


До кінця 2018 року камери відеоспостереження планують встановити і в інших базових школах Олександрії.


Камери в школах встановлюють "з метою підвищення рівня безпеки дітей, недопущення проникнення в школи сторонніх осіб, попередження правопорушень в освітньому середовищі".


Як повідомляли "Олександрійські новини", минулого тижня камери почали встановлювати на вулицях Олександрії. Наразі діє чотири камери на площах і перехрестях міста.


1118Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: