Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/25/na-kirovogradschini-vidkrito-maizhe-300-vakansii-dlja-zodchih.htm
новини, 25 травня 2018

На Кіровоградщині відкрито майже 300 вакансій для зодчих


Професії будівельника та архітектора є одними з найдревніших та найнеобхідніших для розвитку суспільства. Нині неможливо собі уявити місто, село, селище, мегаполіс, котрі б не розвивались, не будувались, не модернізувались, не ремонтувались. Тому професія будівельника завжди у повазі та пошані.


Спеціальностей всередині професії «будівельник» дуже багато – муляри, ремонтники, штукатури, теслярі, бетонярі, плиточники, монтажники і т. д., але при роботі у складі маленької багатопрофільної бригади будівельники часто не можуть спеціалізуватися на одній галузі, їм доводиться поєднувати декілька спеціальностей одночасно, що робить їх «майстрами на всі руки».


Сьогодні різноманітні підприємства області потребують майже300 майстрів будівельної справи. Це такі посади: майстер будівельних та монтажних робіт, покрівельник будівельний маляр, муляр, фрезерувальник, архітектор, лицювальник-плиточник, обробник залізобетонних виробів, формувальник залізобетонних виробів та конструкцій, токар та ін.


У свою чергу, роботодавці Кіровоградщини пропонують заробітну плату у розмірі від 3723 грн до 11000 грн.


Серед районів, у яких найбільше потрібні ці фахівці – Кіровоградський, Добровеличківський, Долинський, Знам'янський, Новгородківський, Олександрiйський та Світловодський.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії,за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості.


фото умовне

1157Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: