Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/25/golovnii-rjatuvalnik-kirovogradschini-vzjav-uchast-u-selektornii-naradi.htm
новини, 25 травня 2018

Головний рятувальник Кіровоградщини взяв участь у селекторній нараді


25 травня відбулась селекторна нарада – інструктаж у режимі відеоконференції з керівниками структурних та територіальних підрозділів ДСНС під головуванням першого заступника голови ДСНС України генерал-майора служби цивільного захисту Олега Мельчуцького з питань щодо забезпечення оперативного та злагодженого реагування на надзвичайні ситуації на території України під час вихідних та святкових днів - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Управління ДСНС у Кіровоградській області представив начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.


З огляду на те, що цими вихідними православні віряни відзначають День Святої Трійці, Олег Мельчуцький визначив головний напрямок роботи на цей період – організація та проведення заходів з попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій у культових спорудах, на об’єктах з масовим перебуванням людей, на водоймах, у лісопарках та природних екосистемах.


По завершенню наради начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк поставив перед відповідальними службами У ДСНС в області завдання щодо забезпечення оперативного реагування у разі виникнення НС у зоні відповідальності. Загальна чисельність угрупування сил У ДСНС в області, які несуть цілодобове чергування та можуть бути задіяні для проведення першочергових робіт в Кіровоградській області, становить 58 одиниць техніки та 263 чоловіки особового складу. У разі необхідності, для посилення підрозділів, які виконують завдання та розширення фронту робіт, можуть бути задіяні 64 одиниці техніки і 254 чоловіки особового складу з терміном готовності 1 година та час на здійснення маршу з місць постійної дислокації.


У ДСНС України у Кіровоградській області готове до реагування на можливі надзвичайні ситуації та події у період посиленого варіанту несення служби.




1293Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: