Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/23/zatrimali-pidozrjuvanih-u-rozbiinomu-napadi-na-podruzhzhja-pensioneriv.htm
новини, 23 травня 2018

Затримали підозрюваних у розбійному нападі на подружжя пенсіонерів


Оперативники вирахували двох зловмисників, які після вчинення злочину втекли за межі області до іншого регіону, звідки були родом. Із допомогою колег із Донеччини працівники поліції затримали нападників - повідомляє управління карного розшуку поліції Кіровоградської області.


Подія мала місце наприкінці березня в одному з населених пунктів Добровеличківського району. Близько 2-ї години ночі до помешкання літніх людей увірвалися невідомі чоловіки, один із яких приховав обличчя чорною панчохою.


Погрожуючи господарям ножем, зловмисники зв’язали потерпілих, після чого почали нишпорити в оселі у пошуках цінних речей. Здобиччю спільників стали 60 тисяч гривень та два мобільних телефони.


Заволодівши чужим майном, нападники втекли з місця пригоди. Подружжю вдалося самотужки звільнитися і звернутися за допомогою до сільського голови, який і повідомив про подію поліцейських.


«Аби встановити місцезнаходження зловмисників, оперативники доклали чимало зусиль. Нападниками виявилися мешканці Новоукраїнського району, 56 та 42 років.


Вийти на їх слід працівникам карного розшуку обласного главку вдалося на території іншого регіону, звідки чоловіки були родом. Як з’ясувалося, після скоєного спільники вирішили переховуватися саме там. В одному з населених пунктів Донецької області з допомогою місцевих правоохоронців їх і затримали працівники поліції Кіровоградщини.


Раніше обидва громадянина неодноразово були судимі за тяжкі злочини. Нині їм повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою», - розповів начальник управління карного розшуку поліції Кіровоградської області Олександр Кодак.


Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.


      

783Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: