Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/23/rjatuvalniki-kirovogradschini-zaklikajut-do-oberezhnosti-z-vognem.htm
новини, 23 травня 2018

Рятувальники Кіровоградщини закликають до обережності з вогнем


23 травня фахівці Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області провели просвітницьку роботу серед мешканців райцентру, щоб переконати людей у важливості дотримання елементарних правил пожежної безпеки у побуті, особливо у цей пожежонебезпечний період.


Під час інформаційно-роз’яснювальної роботи рятувальники нагадали громадянам  основні правила безпечної експлуатації електричних та газових приладів, електромереж - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


Та особливо зробили акцент на негативних наслідках, які може мати необережне поводження з вогнем під час спалювання сміття та сухої рослинності на подвір’ях, на присадибних і дачних ділянках, городах, у садках  та на відкритих територіях. Про шкоду таких пожеж для довкілля і людини вже неодноразово розповідали і рятувальники, і лісівники, і екологи. 


Також працівники пожежно-рятувальної служби нагадали знам’янчанам про дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного типу, зокрема на водних об’єктах, та дії у разі виявлення підозрілих і вибухонебезпечних знахідок, роздали застережні листівки та звернулись з проханням обов’язково дбати про безпеку дітей.


                        


849Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: