Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/23/politsija-kirovogradschini-pratsjue-u-posilenomu-rezhimi.htm
новини, 23 травня 2018

Поліція Кіровоградщини працює у посиленому режимі


Основну функцію з координації дій усіх підрозділів та органів покладено на ситуаційний центр ГУНП в Кіровоградській області. Нині він працює у надзвичайному режимі діяльності із залученням представників патрульної поліції, міграційної служби, рятувальників, військовослужбовців Нацгвардії та кіберполіції - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Робоча група ситуаційного центру здійснює постійний моніторинг оперативної обстановки, узагальнює інформацію про перебіг масових заходів, сили та засоби, що залучаються до забезпечення правопорядку, переміщення територією області вболівальників.


У поліції Кіровоградської області зазначають, що роботу відомства спрямовано на вжиття додаткових превентивних заходів для упередження можливого ускладнення обстановки в області напередодні та у дні проведення футбольних матчів, попередження надзвичайних подій за участю вболівальників, забезпечення безпеки громадян та публічного порядку.


          

1112Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: