Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/23/na-kirovogradschini-politsija-viluchili-u-cholovika-tisjachu-naboiv-ta-nezareestrovanu-zbroju.htm
новини, 23 травня 2018

На Кіровоградщині поліція вилучили у чоловіка тисячу набоїв та незареєстровану зброю



За попередніми даними непрацюючий 46-річний мешканець одного з сіл Новомиргородського району зберігав заборонені предмети в своєму гаражі і був впевнений у тому, що жодним чином не викличе підозри оперативників - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


Втім, сподівання чоловіка виявилися марними. У ході оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Зброя та вибухівка» до приватного помешкання особи прибули поліцейські.


«Під час санкціонованого обшуку в гаражному приміщенні, розташованому на території подвір’я,  оперативники помітили металеву бочку, нашвидкуруч прикриту господарським крамом. Під час більш ретельного огляду з’ясувалося, що на дні ємності знаходяться цинкові коробки з набоями до автоматичної зброї.


Усього на місці було виявлено та вилучено 800 одиниць боєприпасів калібру 7,62 мм, предмет, зовні схожий на нарізний карабін із прицілом без дозвільних документів, а також 53 набої до нього», – розповідає начальник Новомиргородського відділення поліції Євген Чуйко.


За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження і зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». 


Речові докази направлено для проведення експертиз. За ці дії власнику заборонених предметів загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


      


676Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: