Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/23/kirovogradschina-na-polovini-perevirenih-dorig-znaishli-defekti-pislja-remontu.htm
новини, 23 травня 2018

Кіровоградщина: на половині перевірених доріг знайшли дефекти після ремонту


Керівник Державного агентства автомобільних доріг Славомір Новак відзвітував про результати масштабної перевірки якості ремонтів доріг в Україні. На Кіровоградщині недоліки виявили на половині об'єктів.


Відповідну інформацію повідомив Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України сьогодні, 23 травня інформують Олександрійські новини.


У Кіровоградській області перевірили 10 об'єктів на дорогах державного і місцевого значення, які відремонтували у 2017 році. Недоліки виявили на п'яти із них. В усіх випадках недоліки вже усунено за рахунок коштів підрядників, які й виконували роботи.


Усі дефекти назвали не надто серйозними. Це тріщини, лущення, викришування покриття.


"Державне агентство автомобільних доріг забезпечило внесення змін до усіх договорів, які укладаються з цього року і в подальшому, і передбачило гарантійний термін для поточного середнього ремонту - 5 років, на капітальний ремонт " 10 років. Тобто протягом цього часу жодна копійка платників податків не буде витрачена на виправлення помилок приватних компаній, які виконують ремонтно-будівельні роботи", - наголошують в Уряді.


Загалом з початку року в Україні 12 бригад ДП "Дорожній контроль якості" перевірили 487 об’єктів. Проблеми знайшли на 28% об'єктів, із яких більш ніж на половині їх вже усунули.


 

Ілюстрації: Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну


967Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: