Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/23/bezrobitnih-gaivoronschini-zaproshuvali-na-robotu-do-tov-veres-.htm
новини, 23 травня 2018

Безробітних Гайворонщини запрошували на роботу до ТОВ «ВЕРЕС»


Для переробників овочів та фруктів літо–гаряча пора. Адже городині не скажеш «Зачекай трохи, у нас не вистачає робочих рук». Тому до сезону розумний господар готується завчасно. Так і підприємство ТОВ «ВЕРЕС», відоме на всю Україну та за її межами своїми смачними консервами, розташоване в Каневі Черкаської області, знаючи нюанси виробництва, заздалегідь турбується про сезонне збільшення працівників - інформує В. Хмарук,  провідний фахівець з питань зайнятостіГайворонського районного центру зайнятості.


Відчуваючи брак кадрів за місцем розташування, представники підприємства звернулись до Гайворонського районного центру зайнятості з проханням організувати презентацію роботодавця для осіб, які зареєстровані у центрі зайнятості. Всього у заході взяло участь 20 осіб.


  Під час презентації присутні ознайомились з умовами праці на ТОВ «ВЕРЕС», соціальними та додатковими гарантіями, отримали інформаційні листівки з відповідями на найпоширеніші питання, які цікавлять шукачів роботи,  та контактними телефонами.


Наприкінці зустрічі, усі бажаючі мали змогу пройти попередню співбесіду і отримати направлення на медогляд. Багатьох зацікавила пропозиція «Приведи з собою друга і отримай матеріальне заохочення». 



1527Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: