Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/22/politseiski-kirovogradschini-otrimali-zaohochennja-mvs-ukraini-foto-.htm
новини, 22 травня 2018

Поліцейські Кіровоградщини отримали заохочення МВС України (ФОТО)


Відомчі  заохочувальні  відзнаки та Грамоти правоохоронцям вручив тимчасово виконуючий обов’язки начальника обласного главку поліції Дмитро Ткачонок під час наради, що відбулася сьогодні, 22 травня - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Зокрема відзнакою МВС – медаллю «Ветеран служби» було нагороджено начальника Вільшанського відділення поліції підполковника поліції Володимира Говгаленка.


«Володимир Петрович віддав службі в органах внутрішніх справ 25 років. Починав свою трудову діяльність у патрульно-постовій службі Київщини, потім трудився у карному розшуку. Там пройшов шлях від оперуповноваженого до керівника територіального відділу, за тим служив на території Донеччини (в Авдіївці). Зараз, попри вислугу років, продовжує працювати вже на Кіровоградщині, в нашому колективі, показуючи хороший приклад своїм підлеглим, - зазначив Дмитро Георгійович.


Медаль «10 років сумлінної служби» отримав оперуповноважений сектору кримінальної поліції Голованівського відділу майор поліції Сергій Коваленко.


Сергій Григорович починав свою діяльність у карному розшуку. Мешкав і працював на території Донеччини. Після часткової окупації території держави ворогом, лишився вірним Присязі. Нині Сергій Коваленко продовжує службу на Кіровоградщині, має високі показники в оперативно-службовій діяльності, успішно виконує покладені на нього завдання по боротьбі зі злочинністю.


Крім того, за зразкове виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність, особистий внесок у забезпечення зміцнення законності та правопорядку, відданість присязі та Українському народові,  а також з нагоди Дня українського добровольця, отримали заохочення ще двоє поліцейських.


Грамотами МВС України нагороджено старшого сержанта поліції, начальника складу озброєння – збройового майстра роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» ГУНП в області Олега Стояна та сержанта поліції, поліцейського взводу № 3 роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав» Євгена Кедрича.


Дмитро Ткачонок від себе особисто та всього колективу поліції області привітав колег із отриманням заохочень та побажав подальших успіхів у службі.


            

2308Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: