Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/22/platniki-podatkiv-kropivnitskogo-pidtrimali-armiju-bil-nizh-na-40-milioniv.htm
новини, 22 травня 2018

Платники податків Кропивницького підтримали армію біль ніж на 40 мільйонів


З початку року платниками Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області до Державного бюджету надійшло 42,3млн.грн. військового збору, що становить 101,0відс. прогнозного показника - повідомляє Кропивницька ОДПІ.


Порівняно з минулорічним періодом надходження військового збору зросли на 10,0млн грн., серед основних чинників позитивної динаміки сплати військового збору – зростання фонду оплати праці, результати заходів щодо легалізації найманих працівників, адже, як відомо, військовий збір сплачується з легальних доходів. - повідомила начальник відділу координації бюджетного процесу Кропивницької ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Ірина Кофанова.


Нагадаємо, що військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Ставка військового збору складає 1,5 відсотка від об'єкту оподаткування.

  

фото умовне - glavcom.ua


833Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: