Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/22/grabenko-polovina-atovtsiv-iz-zajavnikiv-vzhe-otrimali-zemelni-diljanki.htm
новини, 22 травня 2018

Грабенко: Половина АТОвців із заявників вже отримали земельні ділянки


Сьогодні. 22 травня, в міській раді Кропивницького відбулась прес-конференція заступника міського голови Олександра Грабенко. Серед іншого Олександр Володимирович повідомив, що на сьогоднішній день до міської ради звернулося майже 1 500 учасників бойових дій з заявами про виділення земельних ділянок. «Близько половини з них вже отримали ділянки. І цей процес продовжується, - зазначив пан Грабенко.


Також профільний заступник міського голови попросив журналістів у випадках коли їм стають відомі факти про ті чи інші махінації з земельними ділянками АТОвців повідомляти йому особисто.


Олександр Грабенко поінформував, що в місті прийнята програма соціальної підтримки учасників бойових дій на яку в цьому році з міського бюджету буде виділено понад 12 мільйонів гривень. За словами заступника міського голови вона є однією з кращих в Україні і багато міст переймають в цьому питанні саме кропивницький досвід. 


фото - ua.112.ua


2136Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: