Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/21/u-znam-jantsi-rjatuvalniki-perevirili-stan-pozhezhnoi-ta-tehnogennoi-bezpeki-shkil.htm
новини, 21 травня 2018

У Знам’янці рятувальники перевірили стан пожежної та техногенної безпеки шкіл


Тривають перевірки стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів із масовим перебуванням людей, у тому числі, дитячих закладів різного спрямування – розважальних, освітніх, дошкільних.


Минулого тижня у м. Знам’янка працівники міськрайонного відділу У ДСНС в області проінспектували загальноосвітні навчальні заклади – спеціалізовану школу-інтернат та школу №7 - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


В першу чергу, увагу звертали на забезпеченість закладів працездатними системами оповіщення та засобами первинного пожежогасіння, стан евакуаційних виходів та рівень знань персоналу із пожежного мінімуму, наявність діючих джерел водопостачання. Перевірили також необхідну документацію.  


Із результатами перевірок можна ознайомитись на офіційному сайті Управління ДСНС в області в рубриці «Актуально», де розміщуються акти перевірок.


                    


937Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: