Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/21/ponad-pivsotni-znam-janchan-zavitali-na-jarmarok-vakansii-tm-atb.htm
новини, 21 травня 2018

Понад півсотні знам'янчан завітали на ярмарок вакансій ТМ АТБ


З метою оперативного укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад, у Знам'янському міськрайонному центрі зайнятості на замовлення товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-Маркет» відбувся міні-ярмарок вакансій, у якому взяли участь більше 50 шукачів роботи - повідомляє В. Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцямиЗнам’янськогоміськрайонного центру зайнятості.


У Знам'янці проводиться реконструкція мережі магазинів «АТБ»: відбувається рестайлінг торгівельної мережі, оновлюються відділи, розширюється асортимент та створюються відділи «власна випічка» та «гаряча кава».


Захід розпочався з презентації торгівельної мережі, яку провела завідуюча діючого магазину Марія Татарова. Шукачі роботи ознайомилися з наявними вакансіями та специфікою діяльності, заробітною платою, умовами праці, соціальними гарантіями, що надаються працівникам, перспективами розвитку мережі та ін.


Представник роботодавця зазначила, що наразі потрібні продавці-консультанти, касири, пекарі, охоронники, прибиральники, укладальники-пакувальники.


М. Татарова провела з потенційними працівниками індивідуальні співбесіди та надала анкети всім бажаючим. За результатами заходу 25 осіб надали свої анкети, 5 безробітних виявили бажання безпосередньо відвідати магазин та ознайомитися з умовами праці. Дві особи з інвалідністю зараховані до кадрового резерву.


      

789Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: