Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/21/politsija-za-garjachimi-slidami-zatrimala-zlovmisnikiv-jaki-skoili-rozbiinii-napad.htm
новини, 21 травня 2018

Поліція за «гарячими слідами» затримала зловмисників, які скоїли розбійний напад


За попередніми даними, особи скоїли злочин із метою заволодіння чужим майном. Чоловіки побили 44-річного потерпілого, а потім забрали його грошові кошти у сумі майже 7 тисяч гривень. зловмисникам загрожує покарання – до 15 років позбавлення волі - повідомляє Новоархангельське відділення Голованівського відділу поліції Кіровоградської області
.


До відділення поліції надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що на мешканця Новоархангельського району скоєно напад.


«Поліцейські встановили, що чоловік у вечірній час перебував у розважальному закладі населеного пункту, де у нього виникла сварка зі знайомими. Владнати ситуацію вдалося за втручання сторонніх осіб. Після чого місцевий житель пішов до себе додому відпочивати.


Згодом, близько о пів на другу ночі, до приміщення літньої кухні, де знаходився чоловік, увірвались двоє знайомих, із якими раніше громадянин сварився. Без жодних пояснень зловмисники почали бити потерпілого, у результаті чого він знепритомнів. Прийшовши до тями, заявник виявив, що нападники втекли, а зі столу зникли гроші у сумі 6 700 гривень.


Зловмисниками виявилися раніше судимі жителі району, 26 та 27 років. Їх затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру», - розповів начальник Новоархангельського Олександр Громко.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.


717Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: