Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/21/naperedodni-triitsi-rjatuvalniki-provirili-tserkvi-kirovogradschini.htm
новини, 21 травня 2018

Напередодні Трійці рятувальники провірили церкви Кіровоградщини


Напередодні великого християнського свята Трійці, яке відзначатиметься 27 травня, співробітниками Управління ДСНС України у Кіровоградській області проводиться профілактично-роз’яснювальна робота серед вірян та священиків. Щоб убезпечити громадян під час святкових богослужінь, пожежні інспектори проводять у храмах інструктажі з пожежної безпеки та роз’яснювальну роботу серед прихожан - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Під час просвітницьких заходів рятувальники звертають пильну увагу на належний стан утримання шляхів евакуації та електрообладнання у приміщеннях, на наявність та технічний стан первинних засобів пожежогасіння.


Окремо рятувальники розповідали громадянам, які були присутні у церквах, про необхідність дотримання правил пожежної безпеки не лише під час святкування, а й у повсякденному житті.


Управління ДСНС у Кіровоградській області нагадує, що, відзначаючи зелені свята, не варто забувати про безпеку. І не тільки у церкві, а й вдома та під час відпочинку на природі. Бережіть себе та своїх близьких!


           

992Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: