Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/21/na-vihidnih-politseiski-rozshukali-ta-povernuli-dodomu-troh-ditei.htm
новини, 21 травня 2018

На вихідних поліцейські розшукали та повернули додому трьох дітей



Неповнолітні залишили місце проживання у місті Кропивницькому, а також Олександрійському та Благовіщенському районах. Усіх «мандрівників» працівники поліції повернули батькам упродовж кількох годин - повідомляє відділ ювенальної превенції управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


19 травня близько 19.30 до Олександрійського відділу поліції звернулася жителька одного з селищ із повідомленням про зникнення 15-річної доньки. За словами жінки, дівчина вирушила на прогулянку зі своїм однолітком, але на зв'язок не виходить.


За кілька годин поліцейські розшукали неповнолітню, яка перебувала у центрі міста Олександрії зі знайомим хлопцем, та повернули її матері.


20 травня о 02.15 до Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що зник її малолітній онук. 11-річний хлопчик ввечері поїхав кататися на спортивному велосипеді та по теперішній час не повернувся.


Менше ніж за годину поліцейські розшукали «втікача» вдома у його друга та повернули онука бабусі.


Цього ж дня о 23.15 працівники поліції Благовіщенського відділення отримали тривожне повідомлення про зникнення 13-річної жительки одного з сіл. Її мати повідомила, що донька пішла з дому близько двох години тому і не повернулася.


У результаті вжитих заходів поліцейські розшукали малолітню та повернули її родичам. Як з’ясувалося, дівчинка перебувала разом зі своєю знайомою у центрі населеного пункту.


Із дітьми та їх батьками працівники поліції провели профілактичні бесіди щодо недопущення подібних випадків у подальшому.


747Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: