Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/18/z-kirovogradskimi-fiskalami-provedeno-186-profilaktichnih-zahodi-schodo-nedopuschennja-koruptsiinih-dii.htm
новини, 18 травня 2018

З кіровоградськими фіскалами проведено 186 профілактичних заходи щодо недопущення корупційних дій


За результатами оперативно-службової діяльності відділом внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області ГУ ДФС в області за січень-квітень 2018 року проведено 186 профілактичних заходи (лекції, виступи, бесіди) в структурних підрозділах ГУ ДФС у Кіровоградській області щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності.


З початку цього року відділом внутрішньої безпеки проведено 16 перевірок відносно посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області.


За наслідками проведених службових розслідувань і перевірок внесено  8 подань про притягнення винних осіб до відповідальності, усунення причин та умов, що сприяли вчиненню порушень.


У січні-квітні поточного року до правоохоронних органів направлено один матеріал перевірки та зареєстровано одне кримінальне провадження у сфері службової діяльності.


За участю співробітників відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області ГУ ДФС в області з початку цього року викрито факти порушень чинного законодавства суб’єктами господарювання, внаслідок чого до державного бюджету донараховано                      15,2 млн гривень. 


Нагадуємо телефон антикорупційного сервісу «Пульс» - 0 800-501-007. Лінія працює цілодобово, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


936Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: