Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/18/u-kropivnitskomu-vidbudetsja-festival-sim-i-schasliva-rodina-mitsna-ukraina-.htm
новини, 18 травня 2018

У Кропивницькому відбудеться Фестиваль сім’ї "Щаслива родіна - міцна Україна"



У Кропивницькому Фестиваль сім’ї "Щаслива родіна - міцна Україна" пройде 9 червня. Свято вже другий рік поспіль буде в парку "Ковалівський". Насичена післяобідня програма, численні локації сімейного сервісу по усьому парку, вечірній музичний концерт, цікаві лекції для вагітних та мам, конкурси, естафети, вікторини, нагородження – усе це чекає гостей та учасників фестивалю впродовж усього свята - повідомляється на сторінці фестивалю в мережі фейсбук. 



9 червня 2018 року сімейний фестиваль стане особливим сімейним заходом для кропивничан та гостей міста. Численні локації сімейного сервісу дозволять кожному учаснику знайти для себе користь та відпочинок. Це будуть блоки із дитячими забавами, спортивними майданчиками, фотозонами, консультаціями та навчаннями, романтичними станціями та зонами із смачним частуванням. 



Дітей чекають різноманітні активності та розваги. Це батути, скеледром, смуги перешкод, різноманітні конкурси з призами, ляльковій театр, аквагрим, повітряні кульки, солодка вата та багато-багато іншого. 



Пари, які вже перебувають у шлюбі або тільки хочуть побратися, зможуть присвятити час своїй половинці. Для цього будуть спеціально обладнані романтичні станції для спілкування тет-а-тет. Також там можна буде сфотографуватися біля спеціальної арки для закоханих і поділитися досвідом побудови та зміцнення власної сім’ї. 



На спортивних майданчиках буде чудова можливість продемонструвати свою спортивну підготовку та фізичну силу. Для цього будуть спеціальні естафети та змагання. Так, можна буде позмагатися за звання «Найспортивніша сім’я». А для татусів будуть представлені усілякі спортивні змагання, а також перетягування автомобілю канатом і можливість отримати звання «Супертато». Любителі інтелектуального спорту зможуть пограти в шахи та шашки. 



Лекції про грудне вигодовування та про прикорм малюків, зарядка для вагітних, конкурси і естафети для найменших, розпис животиків і майстер клас по слінгам, а також фотозона також чекатимуть найпрекраснішу частину відвідувачів фестивалю. 



Звичайно, Фестиваль сім’ї пройде із локаціями смачного частування. Відвідувачі зможуть поласуваті лимонадами та коктейлями з якимись вкусняшками від улюблених рестораторів міста та місцевих кондитерів. І, звісно, багато солодкої вати, морозива та інших смачних сюрпризів.



А ввечері відвідувачів чекатиме святковий концерт за участю талановитих музикантів Кропивницького, особливими учасниками якого будуть брати Волошенки - Віталій (саксофон) та Володимир (клавіші). Під час концерту також буде нагородження переможців усіх естафет, конкурсів та розіграш цінних призів від партнерів та спонсорів фестивалю.



По закінченню святкового концерту на відвідувачів фестивалю чекатиме показ мотиваційного сімейного фільму на великому екрані.



Таке сімейне святкування стало вже національною традицією в Україні. У 2017 році вуличні сімейні заходи відбулися у 36 містах України, а у травні-червні 2018 році заплановано проведення вже у 50 містах нашої країни.

1447Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: