Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/18/u-bobrintsi-studentam-prezentuvali-robotu-natspolitsii-foto-.htm
новини, 18 травня 2018

У Бобринці студентам презентували роботу Нацполіції (ФОТО)


У рамках акції «Презентація служби в Національній поліції» днями для студентів професійно-технічного училища міста Бобринець та Бобринецького сільськогосподарського коледжу ім. В. Порика Білоцерківського Національного аграрного університету було проведено презентацію роботодавця –Головного управління Національної поліції в області.


Під час інформаційного заходу, старший інспектор сектору організації відбору поліцейських УКЗ ГУНП в Кіровоградській області Олександр Кравець розповів учасникам про роботу Нової поліції, зміни, які відбулися у правоохоронній системі на етапі реформування, інноваційні підходи у її діяльності, переваги професії поліцейського, а також наголосив, що однією з позитивних сторін професії є відчуття власної гідності, гордості за те, що на твоїх плечах лежить відповідальність за життя оточуючих і правопорядок у країні. 


Крім того учасники заходу ознайомились з презентаційними відеоматеріалами щодо проходження служби вНаціональній поліції, що дало змогу наглядно ознайомитися з важливістю роботи поліції, досягненнями та необхідністю укомплектування кадрами.


Під час перегляду відеопрезентації щодо організації добору кандидатів на службу в поліції,О. Кравець ознайомив присутніх з основними обов'язками поліцейського, а також відповів на запитання учасників щодо умов проходження служби, оплати праці, перспектив кар'єрного зростання та ін.


Як повідомила Т. Заболотня, провідний фахівець з питань зайнятості надання соціальних послуг Бобринецької районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, презентація роботодавця пройшла цікаво та інформативно, а студенти отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.


   



1753Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: