Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/18/na-oleksandriischini-pereselenka-znaishla-robotu-za-dopomogoju-sluzhbi-zainjatosti.htm
новини, 18 травня 2018

На Олександрійщині переселенка знайшла роботу за допомогою служби зайнятості


Не зважаючи на молодий вік, Анастасія вже пережила достатньо випробувань. Найтяжчим з них був вимушений переїзд з рідного Донецька. Ще б пак, адже на її рідній земліще й досі тривають бойові дії.


Тож молода жінка вирішила не наражати на небезпеку ні себе, ні своїх дітей і переїхала до родичів на Олександрійщину, в село Протопопівка - інформує О. Самусенко, провідний фахівець зпитань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.


«Звичайно, різниця між мегаполісом і сільською місцевістю була колосальною. Роботи в селі не було, до міста добиратися незручно і дорого, та ще й дітей до садочка треба було водити. Тому питання про працевлаштування в Олександрії не розглядалось», – згадує пані Анастасія.


Але згодом з'явилася вакансія і за місцем проживання: до одного із місцевих кафе був потрібен офіціант. Хоча робота у сфері обслуговування була для Анастасії зовсім незнайомою та ще й працювати треба до пізнього вечора, але все ж молода жінка вирішила спробувати.


Після співбесіди з роботодавцем, Анастасія залишилась задоволена умовами праці тому вирішила негайно ж приступати роботи і наразі є офіційно працевлаштованою.


фото умовне

857Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: