Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/17/uljana-suprun-na-na-kirovogradschini-mehanizm-ukladannja-deklaratsii-patsientiv-iz-likarjami-pratsjue.htm
новини, 17 травня 2018

Уляна Супрун: На Кіровоградщині механізм укладання декларацій пацієнтів із лікарями працює


Виконуюча обов'язки Міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, перебуваючи з робочим візитом на Кіровоградщині, поінформувала представників мас-медіа про реалізацію медичної реформи - інформує сайт Кіровоградської ОДА.


Виконуюча обов'язки Міністра охорони здоров'я також повідомила, що відвідала КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги №2" Кропивницького, який демонструє найкращі в місті показники укладання декларацій – свого лікаря вже обрали 13,5 тисяч пацієнтів. Уляна Супрун поспілкувалася з керівником, лікарями та пацієнтами закладу і побачила, як на практиці відбувається процес підписання декларацій. "Бачимо, що це дійсно працює", – наголосила посадовець та зазначила, що вже 25 центрів первинної медико-санітарної допомоги Кіровоградщини підключилися до електронної системи охорони здоров'я.

Виконуюча обов’язки Міністра також підкреслила, що від 1 липня цього року стартуватиме перша хвиля переходу закладів первинної ланки на нове фінансування, а з 1 жовтня розпочнеться друга хвиля.


1466Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: