Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/17/u-oleksandrii-shukachi-roboti-vidvidali-pidpriemstvo-ukrrembaza-.htm
новини, 17 травня 2018

У Олександрії шукачі роботи відвідали підприємство «Укррембаза»



З метою пришвидшення укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад на підприємствах, які цього потребують, за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості регулярно організовуються Дні відкритих дверей на виробництві.


Цього разу свої двері безробітним Олександрійщини гостинно прочинило ТОВ «Укррембаза».Підприємство спеціалізується на ремонті та технічному обслуговуванні машин і устаткування промислового призначення. Наразі на виробництві є вакансіїслюсарів із складання металевих конструкцій, слюсарів з механоскладальних робіт та верстатників - інформує О. Дмитрієнко, провідний фахівець з питань зайнятості Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.


Директор підприємства Олександр Гребеніковпровів для шукачів роботиекскурсію в цеху, розповів про вимоги до претендентів на вакантні робочі місця, відповів на численні запитання присутніх.


З одинадцяти присутніх безробітних, три шукача роботи виявили бажання працювати та мали персональну співбесіду з керівником.Нині розглядається можливість проходження стажування на робочому місці.


По завершенню Дня відкритих дверей, усі запрошені учасники заходу подякували директору підприємства за проведену зустріч.


         

2071Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: