Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/17/u-den-vishivanki-fahivtsi-justitsii-nadali-pravovu-dopomogu-meshkantsjam-kropivnitskogo.htm
новини, 17 травня 2018

У День вишиванки фахівці юстиції надали правову допомогу мешканцям Кропивницького


Сьогодні, 17 травня, у День вишиванки за ініціативи фахівців обласного управління юстиції у Кропивницькому відбувся правовий флешмоб. У рамках акції громадяни отримали змогу більше дізнатися про свої права - інформує krjust.gov.ua



«Проведення заходів правового характеру є дуже важливим моментом, адже завдяки цьому громадян можна проінформувати про зміни в законодавстві та запровадження нових сервісів. У результаті підвищується загальний рівень правової культури населення, що є дуже важливим у сучасних реаліях. Як показує практика, люди досить часто потрапляють у неприємні життєві ситуації лише тому, що не знають своїх прав. Натомість фахівці управління та я особисто готові надати консультацію всім, хто цього потребує», – відзначив Вадим Гуцул.



Під час флешмобу працівники юстиції презентували містянам сервіси, запроваджені Міністерством юстиції України з метою покращення життя громадян.



Зокрема йдеться про реалізацію таких проектів на території Кіровоградщини, як реєстрація шлюбу за одну добу та вручення свідоцтв і довідок про місце реєстрації новонароджених безпосередньо в пологових будинках, а також нюанси посилення відповідальності недобросовісних батьків, які ухиляються від сплати аліментів. Окрім цього, жителі міста дізналися про вакантні посади в органах юстиції.


 


1471Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: