Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/17/sogodni-u-medichnomu-universiteti-govorili-pro-suchasnu-meditsinu.htm
новини, 17 травня 2018

Сьогодні у медичному університеті говорили про сучасну медицину


Сьогодні, 17 травня у Донецькому національному медичному університеті (м. Кропивницький) відбувся науково-публіцистичний семінар на тему «Сучасна медицина: Новітні винаходи, діагностика, лікування хвороб, приурочений до 100-річчя НАН України. 


«Сьогодні дуже важливий день, в який ми обговорюватимемо важливі питання, які є важливими не лише для лікарів та студентів-медиків, а й для всього суспільства», говорить Олена  Голодаєва - доцент, кандидат медичних наук. 


«Ми вже повних два роки у Кропивницькому професійно навчаємо студентів. Є люди, без допомоги яких ми б не змогли існувати у цьому прекрасному і гостинному місті, насамперед, такою людиною є народний депутат України Костянтин Яриніч, завдяки якому ми функціонуємо як університет», - говорить помічник ректора ДНМУ Алла Наволокіна.


На сьогоднішній день університет  має ліцензійний обсяг 1625 осіб, відкрито 4 бази.


Студенти та лікарі озвучили доповіді, в яких йшлося про факти з медицини, перспективи розвитку, найпоширеніші захворювання в Україні та області, психологічні аспекти при лікуванні та діагностиці хвороб, біонічне протезування та новітні методики харчування. 


      

1486Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: