Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/17/politsija-ohoroni-zaklikae-gromadjan-podbati-pro-zberezhennja-maina-v-sezon-litnih-vidpustok.htm
новини, 17 травня 2018

Поліція охорони закликає громадян подбати про збереження майна в сезон літніх відпусток


У цей період багато містян вирушають у подорожі, у тому числі і за кордон, або ж обирають відпочинок на дачі. Тож для господарів помешкань нагальним є питання збереження цілісності оселі та майна. Поліція охорони нагадує громадянам, що вирішити таку проблему легко за допомогою сучасних засобів охоронної сигналізації - інформує Управління поліції охорони в Кіровоградській області.


Сучасна охоронна сигналізація – це комплекс датчиків і контрольних приладів, здатних відстежити вторгнення зловмисників, а також – пожежу, витік води і ряд інших неприємностей.


За консультацією та інформацією можна звернутися за телефонами Контактно-інформаційного центру, або за адресами підрозділів поліції охорони Кіровоградської області, які можна знайти за посиланням.


Після надходження заявки її одразу передають відповідальному інженеру, який негайно зв'яжеться із замовником та у зручний для нього час прибуде за вказаною адресою.


Оглянувши квартиру, фахівець надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, розробить план-схему встановлення датчиків, надасть відомості щодо вартості монтажних робіт та абонентської плати.


Телефони Контактно-інформаційного центру (дзвінки здійснюються згідно тарифів операторів):


080 050 22 20

097 050 22 20

073 050 22 20

099 050 22 20


1141Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: