Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/17/molodi-kompaniivki-predstavili-profesiju-politseiskogo.htm
новини, 17 травня 2018

Молоді Компаніївки представили професію поліцейського


Днями, у Студентському клубі Компаніївського коледжу ветеринарної медицини, за сприяння Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості,для студентів Компаніївського коледжу ветеринарної медицини та молоді Компанівської ОТГ відбувся інформаційний захід «Презентація роботодавця –Головне управління Національної поліції». Захід проводився за участю представників Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області - повідомляє А. Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості Компаніївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Під час презентації старший інспектор сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських – лейтенант поліції Олександр Кравець розповів студентам про роботу секторів реагування та превенції, слідчого сектору та сектору кримінальної поліції.


Представників Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області наголосив на тому, що прагнення до розвитку та самовдосконалення, висока мотивація та орієнтація на якісні зміни в державі – це важливі якості кандидатів на посаду поліцейського.


Під час зустрічі студенти ознайомилися з вимогами до кандидатів, дізнались про етапи відбору, рівень заробітної плати та можливість професійного навчання, в тому числі і отримання вищої юридичної освіти заочно зі знижкою вартості навчання для тих хто працює в поліції. Молоді представили основні службові обов'язки, оперуповноваженого, дільничного офіцера поліції, поліцейського сектору реагування патрульної поліції, поліцейського ізолятора тимчасового тримання та поліцейського з логістики.


Учасники заходу із захопленням розпитували про нормативи фізичної підготовки, рівень заробітної плати та можливість отримання вищої освіти.




      

1425Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: