Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/16/na-kremenchutskomu-vodoshovischi-politsija-spilno-z-pratsivnikami-ribohoroni-vikrili-brakoneriv.htm
новини, 16 травня 2018

На Кременчуцькому водосховищі поліція спільно з працівниками рибохорони викрили браконьєрів


У двох громадян виявили та вилучили незаконно виловлену рибу, кілька сіток і човен. Своїми діями особи завдали матеріальної шкоди на суму близько 4500 гривень - повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.


До Світловодського відділу поліції від представника управління охорони відтворення та використання водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області надійшло повідомлення про те, що на території Кременчуцького водосховища невідомі займаються незаконним виловом риби.


Як з’ясували поліцейські, двоє місцевих жителів, 49 та 27 років, ввечері за допомого човна поставили сітки, а вранці прийшли за уловом. У порушників вилучили понад 60 штук риби, 4 риболовецькі сітки та плавзасіб, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.


Санкцією статті передбачено покарання – до 3 років обмеження волі.


      


1063Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: