Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/14/na-kirovogradschini-straikari-borjutsja-za-tsilisnist-depo-pomichna.htm
новини, 14 травня 2018

На Кіровоградщині страйкарі борються за цілісність депо Помічна


Cьогодні, 14 травня, у Прес-клубі міста Кропивницького, відбулася прес-конференція учасників страйкового комітету, у ході якого обговорювали питання щодо розчленування локомотивного депо Помічна Добровеличківського району між Шевченково і Знам’янка.


Працівники депо не згодні з таким рішенням, тому що впевнені, що це призведе до часткового закриття депо, що потягне за собою скорочення робочих місць.


«З початку квітня поповзли чутки, що наше депо хочуть розподілити між станціями Шевченково і Знам’янка. Нам відповіли, що це – всього на всього чутки. Але, завдяки небайдужим людям, ми здобули документи, які підтверджували ці чутки. 25 квітня у Києві відбулася нарада, на якій нас поставили перед фактом, що таке буде, так потрібно», - розповів Сергій Ващенко – голова страйкового комітету депо Помічна.


Містечко нараховує 10 тис населення, близько 1 тис працює в депо, подібні дії спричинять значне скорочення робочих місць, що значно вплине на рівень життя населення.


«Якщо високопосадовці думають, що це просто так пройде, то вони дуже помиляються. Це буде значна катастрофа, ми не допустимо цього і боротимемося за цілісність нашого депо», - говорить Сергій Бурцев – член страйкому.


«26 квітня на зборах 583 особи поставили свої підписи під тим, що вони підтримають ініціативу страйку. На зборах був вибраний страйковий комітет. Ми все ж сподіваємося, що нас зрозуміють. Якщо ж ні – оголошуватимемо безстроковий страйк», - каже Сергій Ващенко.


2334Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: