Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/08/vikonkom-ne-pogodiv-pidvischennja-tarifu-na-viviz-smittja-dlja-tov-ekostail-.htm
новини, 8 травня 2018

Виконком не погодив підвищення тарифу на вивіз сміття для ТОВ «Екостайл»


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24» сьогодні, 8 травня відбулось засідання виконавчого комітету міської ради міста Кропивницький.


Одним з питань було «Про встановлення ТОВ “ЕКОСТАЙЛ” тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», яке ініціювало підприємство монополіст ТОВ «Екостайл». В середньому підприємство хоче підвищити тарифи по різним категоріям споживачів від 25 до 37 відсотків, при цьому підприємство в плановий тариф закладає рентабельність на рівні 12%.


Під час засідання виконкому відбулося активне обговорення даного питання, зокрема член виконавчого комітету Олександр Дануца зазначив, що минулого року коли вже піднімався тариф на вивезення сміття для цього підприємства його представники презентували інвестиційну програму. В цій програмі було передбачено, що поступово в місті з’являться нові заглиблені контейнери, і нові контейнерні майданчики, і відбудеться оновлення автопарку сміттєвозів, а також з’являться сітки для збору пластикових пляшок та багато іншого. Про те, за словами члена виконкому, нічого з цього виконано не було.


Тож, за підвищення тарифів на вивезення сміття проголосувало 9 з 17 членів виконкомів. Тому рішення не було прийнято. Але очевидно його спробують прийняти на одному з наступних засідань виконавчого комітету.


фото - prodereban.com.ua

2537Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: