Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/08/p-janii-vodii-mikroavtobusa-mercedes-chiniv-sprotiv-kropivnitskim-patrulnim.htm
новини, 8 травня 2018

П’яний водій мікроавтобуса Mercedes чинив спротив кропивницьким патрульним


Вчора, 7 травня, близько 20 години по вулиці Яновського, що у м. Кропивницький, на смугу зустрічного руху, по якій рухався екіпаж патрульної поліції, виїхав мікроавтобус Mercedes, чим створив аварійну ситуацію. Патрульні зупинили транспортний засіб і поінформували водія про причину зупинення - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


На вимогу поліцейських пред’явити документи для перевірки, водій повідомив, що вони залишились у автотранспорті і повернуся за ними. Проте він забіг в авто, зачинився і заявив, що не виходитиме. На вимогу поліцейських вийти з авто, чоловік не реагував. Вимогу повторили тричі.


Тоді інспектори повідомили, що його дії розглядаються, як злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків, відповідно до статті 185 КУпАП. Також громадянинові повідомили про його затримання.


У відповідь чоловік почав підіймати скло водійських дверей. В цей час інспектор попередив про відповідальність за злісну непокору і, щоб завадити його діям, поклав руку на скло, але її сильно затисло.


Для припинення правопорушення патрульними було прийняте рішення розбити скло водійських дверей мікроавтобуса і притягнути водія до відповідальності. Злякавшись рішучих дій правоохоронців, кермувальник вибіг через пасажирські двері і був затриманий.


Також у нього були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння, тому його доставили до лікувального закладу для освідування. Лікарі зафіксували результат 0,9 проміле, що в 4,5 рази перевищує допустиму норму.


На водія було складено 4 адмінматеріали: створення аварійної обстановки (ч. 4 ст. 122 КУпАП), дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП), злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського (ст. 185 КУпАП), керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння (ст. 130 КУпАП).

      

1845Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Вадим 8 травень 2018 13:23
0
Вот и правильно сделали, молодцы.
Відповісти
полюция 8 травень 2018 14:13
0
сильно притисло о пластмассовую накладку? нехео в частную собственность свои вонючие руки сунуть!!! а за непредъявление документов есть статья и это не непокора!!! учите законы тупорылые люди
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: