Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/24/v-inkljuzivno-resursnii-tsentr-na-oleksandriischini-shukajut-direktora.htm
новини, 24 квітня 2018

В Інклюзивно-ресурсний центр на Олександрійщині шукають директора


В Олександрійському районі оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального Інклюзивно-ресурсного центру, що допомагатиме дітям з особливими освітніми потребами.


Відповідне оголошення опублікували на сайті Олександрійської райдержадміністрації 23 квітня - повідомляють "Олександрійські новини".


Рішення про створення Інклюзивно-ресурсного центру районна рада ухвалила 15 березня. Центр працюватиме на базі Новопразької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів.


Прийом і розгляд документів від претендентів на посаду директора закладу триває з 25 квітня по 23 травня цього року. Подати документи можна з 8:00 до 17:00 щоденно, крім вівторка, суботи та неділі за адресою: Олександрія,  вул.6-го Грудня, 25, 4 поверх,  кабінет 404; секретар комісії Тетяна Максименко. Довідки надаються за телефоном секретаря комісії: 7-37-51.


Детальніше із переліком документів можна ознайомитися на сайті Олександрійської РДА, із особливостями роботи центру та вимогами до кандидатів - у рішенні Олександрійської райради про створення закладу.


Як повідомлялося, такий центр мають створити і в Олександрії. Він фінансуватиметься з міського бюджету.


Довідково: Інклюзія - це процес реального включення осіб з особливими потребами в активне суспільне життя. 


1632Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: