Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/24/na-oleksandriischini-rozpochalisja-polovi-zbori-pid-kerivnitstvom-spetspriznachentsiv-foto-.htm
новини, 24 квітня 2018

На Олександрійщині розпочалися польові збори під керівництвом спецпризначенців (ФОТО)


Урочисте відкриття військово-польових зборів для випускників Олександрійського району відбулося сьогодні, 24 квітня. Протягом трьох днів школярі житимуть та опановуватимуть військове мистецтво на базі Олександрійського професійного аграрного ліцею - повідомляють "Олександрійські новини". 

 

Військові збори, які слугуватимуть іспитом з предмету "Захист Вітчизни", розпочалися з шикування. Під звуки національного гімну підняли прапор України, а після завершення урочистостей випускники одразу перейшли до виконання практичних завдань, розповідають кореспонденти "Олександрійських новин".


Учасниками зборів стали 66 хлопців та дівчат з десяти навчальних закладів. Під керівництвом спецпризначенців, які базуються у військовій частині 2269 в Олександрії, вони відпрацьовуватимуть різноманітні завдання: тактичну підготовку, фізичну й спеціальну підготовку, вогневі вправи.


У перший день занять учням розповідали про вибухові предмети, показали бронетранспортер зсередини і провели стройову підготовку. Вже завтра школярі поїдуть до військової частини в Аджамці, де відбудуться стрільби з бойової зброї, розповів керівник зборів Андрій Ярошевський.


Протягом трьох днів підлітки житимуть за справжнім армійським розпорядком. За цей час для них влаштують профорієнтаційні заходи, заняття на місцях постійної дислокації військ, демонстрацію озброєння, техніки та малих літальних апаратів. Завершаться збори 26 квітня, коли школярі здаватимуть загальний залік.





Фото: "Олександрійські новини"


1289Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: