Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/20/v-ukraini-zrobljat-obov-jazkovim-sporudzhennja-zahisnih-peril-na-zupinkah-minregionbud.htm
новини, 20 квітня 2018

В Україні зроблять обов'язковим спорудження захисних перил на зупинках - Мінрегіонбуд


Захисні огорожі на зупинках "мінімізують можливі наїзди" на пасажирів громадського транспорту, пояснив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе - на своїй сторінці в мережі фейсбук.


Сьогодні в Україні безпека пасажирів на зупинках ніяк не передбачена, немає окремих огороджень чи захисних елементів. Через це, на жаль, доволі часто трапляються наїзди або навіть аварії на зупинках, і люди, що знаходяться там в цей час, ніяк не захищені.



Тому у новому проекті ДБН щодо вулиць і доріг ми передбачили проектування спеціальних перильних огороджень на під’їздах до зупинок громадського транспорту. Це те, що має бути обов’язково. Такі зміни направлені на підвищення безпеки пасажирів під час очікування транспорту на зупинках та мінімізації можливих наїздів чи аварій. 



Перильні огородження мають проектуватися відповідно до ДСТУ Б В.2.3-11 «Огородження дорожнє перильного типу. Загальні технічні умови».



У питаннях безпеки пасажирів, неважливо де - на дорогах, у транспорті або на зупинках - ми повинні використовувати кращий іноземний досвід, впроваджувати сучасні рішення або можливості. Адже це наші з вами здоров’я і життя!

1363Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: