Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/20/v-onikiivskomu-lisgospi-visadili-molodii-lis.htm
новини, 20 квітня 2018

В Оникіївському лісгоспі висадили молодий ліс



Тринадцятий рік поспіль в Україні проходить акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». По всій території області лісівники разом з учнями шкільних лісництв, представниками влади та громадськістю висаджують ліс. Центральною подією стала висадка нового лісового масиву поблизу урочища «Чобіток» Оникіївського лісгоспу. До учасників долучилися й керівники області - голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко та голова обласної ради Олександр Чорноіваненко - сайт Кіровоградської ОДА.


Після висадки лісу Сергій Кузьменко поспілкувався з наймолодшими учасниками акції і подарував їм солодощі. Він, зокрема, зазначив, що питання необхідності відновлення навколишнього природного середовища гостро постає перед суспільством і їх участь у подібних акціях гарантує привернення уваги громадськості до вирішення екологічних проблем. – Дуже важливим є усвідомлення того, що ми можемо не лише брати від природи її дари, а й маємо зробити свій внесок у її оновлення. Ми маємо дбати про збереження лісів, максимально збільшувати площі зелених насаджень, – наголосив очільник області.


Варто зазначити, що за 13 років проведення Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» її учасниками було висаджено на Кіровоградщині понад 700 гектарів лісів. За цей час участь у акції взяли 22 тисячі шанувальників лісу. Половина з них – це учні та студентська молодь. До кінця нинішнього року на території області заплановано висадити близько 400 гектарів лісів. Наразі, лісівниками та їхніми помічниками висаджено вже 186 гектарів.


         

1656Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: