Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 квітня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/04/20/mikola-tomenko-predstaviv-u-kropivnitskomu-kontseptsiju-programi-ukrainskii-prezident-2019-.htm
новини, 20 квітня 2018

Микола Томенко представив у Кропивницькому концепцію програми «Український Президент – 2019»


Вчора, 19 квітня, у приміщенні Прес-клубу міста Кропивницького відбулася прес-конференція Миколи Томенка, голови політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна». У ході прес-конференції Микола Томенко ознайомив присутніх з проектами «Рідної країни» та з концепцією «Український президент – 2019».


«31 грудня стартують вибори в Україні. Наше завдання – нарешті вибудовувати лінію, щоб застерегти країну від негідників-президентів. Потрібно зробити його фігурою, яка діятиме в рамках обіцяного», - говорить Микола Томенко.


Політик також зазначив те, що необхідно внести зміни до закону «Про вибори» та є потреба в законі «Про президента».


«Я вважаю, що необхідно внести певні зміни і обмежити перебування на посаді Президента в один термін. Потрібно загнати його в певні рамки для того, щоб він працював на країну, а не країна на нього», - зазначає Микола Володимирович.


Програма «Український Президент - 2019» ґрунтується на ідеї творення конкурентної національної економіки, що спирається на малий і середній бізнес. Олігархічний і сировинний тип економіки має залишитися в минулому. Політик ознайомив присутніх з проектом концепції «Український Президент – 2019», яка передбачає визначення місії, стратегії, програми та команди, які мають передувати визначенню безпосередньо кандидата.


«У нас дві альтернативи: або війна всіх проти всіх, або змістовна дискусія. Ми пропонуємо винести кандидатуру президента в самий кінець. Нам підходить американська та частково німецька передвиборча компанія», - пояснив Микола Томенко.


Микола Володимирович зазначив, що основою підтримкою у цій справі є громадський актив та заклади освіти, саме університети.


«Якщо брати до уваги саме співпрацю з політичними силами, то серед них я бачу Анатолія Гриценка, хоч його немає в парламенті, але ідеологічно ми вбачаємо спільні погляди. Також до цього списку відноситься «Самопоміч», «Батьківщина», в деяких консервативних питаннях «Свобода», - зазначив Микола Томенко.


На даний час політик презентує концепцію «Український Президент - 2019» у різних містах країни, а на День Конституції планує презентувати дану програму й у Києві.


1399Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: